Térkő gyártó és forgalmazó

Térköveinken, térköveinkkel jól jár!

Térköveinken, térköveinkkel jól jár!

Melyik térkő fogyott legjobban 2014. I. félévben?

2014 július 8

Melyik térkő fogyott legjobban 2014. I. félévben?

Melyik volt a legkelendőbb térkő 2014. I. félévben?

Akik még térkő választás előtt állnak, azoknak jól jöhet az az információ, hogy melyek voltak a legkelendőbb termékek a teljes térkő kínálatunkból. Mivel a ranglistát az eladások alapján állítottuk össze, így az ár – érték arányt is jól mutatja. Lássuk hát, hogy a vásárlók a pénztárcájukkal hogyan szavaztak:


1. Pilis Antik térkő Vörös-tégla színben

Vörös-tégla színű térkő

A 20 x 10 x 6 cm-es méretű térkő valószínűleg sosem fog kimenni a divatból. Emellett a pattintott élek antik hangulatot biztosítanak a terméknek, és ezt a vörös téglához hasonló színvilág is fokozza. Az egyszerű, modern formát jól sikerült ötvözni a régi tégla épületek hangulatával, és ez a párosítás a jelek szerint sokak ízlésével találkozik. A térkő jellegű termékek teljes forgalmának 18%-át tette ki az első félévben a Pilis Antik térkő Vörös-tégla színben.

 

Pilis Antik térkő Barna mix színben

Ebből az antikolt térkő típusból a második legjobban teljesítő a Barna mix színű (a barna három különböző árnyalatából készített szín-összeállítás), amely többnyire a mediterrán színvilágú épületek és a rönkházak, faházak tulajdonosai számára volt vonzó. 

 

2. Pilis térkő őszilomb mix színben

 

Őszilomb színű Pilis térkő

A 20 x 10 x 6 cm-es méret és az őszi lombhullató erdők színkavalkádja még mindig verhetetlen páros. Az őszilomb mix csupa színátmenetes térkőből áll, egy kövön belül piros-sárga vagy barna-sárga színek keverednek különböző arányban. Nagy felületen foltokká adódnak össze a színek, feledtetve a beton burkolatok eredetileg szürke jellegét. A foltos mintázat miatt ez a típus ügyesen elrejti a kültéri burkolatokon nem ritka sár csíkokat és egyéb szennyeződéseket. Az első félévben eladott térkövek 15%-a volt az Őszilomb mix színű Pilis térkő.

 

Pilis térkő mediterrán színben

Ugyanebből a térkő típusból a második legjobban teljesítő a Mediterrán színű (narancs színű alapon sötétbarna színátmenet egy kövön belül). Ez az őszilomb mixhez képest sokkal visszafogottabb színösszeállítás, jellemzően a fenyőfélékkel beültetett kertek és a barnás árnyalatú ingatlanok köré építették be őket.

 

 

 

3. Több méretű, kombinálható Klassziko térkő

 

Klassziko térkő-család

A Klassziko térkő-családot is legtöbben őszilomb mix színben kérték, de vevőink elmondása szerint itt sokkal inkább a kombinálható méretek adták a fő vonzerőt, nem annyira a szín. Talán éppen ezért ennél a típusnál a színátmenetes és az egyszínű kivitel kb. fele-fele arányban fogyott. Említésre méltó, hogy a kis méretet, a Klassziko kockát önmagában is forgalmazzuk, és sötétszürke színben ez majdnem pont úgy néz ki, mint a régi bazalt kocka, viszont az ára kb. ötöde a bazalt kockáénak. Ebből a típusból a különböző színűek összesen 14.5%-át adták az első féléves forgalomnak.

A cikkben említett térkövekről bővebben információt itt talál: Térkő-árak.

20 x 10 x 6 cm-es Pilis térkő Mediterrán mix színben most nettó 2520 Ft/m2, bruttó 3200 Ft/m2 áron.


Klassziko térkő Őszilomb mix színben most nettó 2520 Ft / m2, bruttó 3200 Ft/m2 áron.


Térkő akciók »

Térkő minőségi tanúsítványok
Részletek »


Hasznos tippek vásárlás előtt: Hogyan győződhetünk meg a térkő minőségéről?
Részletek »

Tartósan a legolcsóbban kínáljuk térkő termékeinket - szakképzett, tapasztalt partnereink segítségével komplett szolgáltatást nyújtunk - ingyenes szaktanácsadás.

Széles forma -, felület - és szín választék!