Térkő gyártó és forgalmazó

Térköveinken, térköveinkkel jól jár!

Térköveinken, térköveinkkel jól jár!

Blog /Hasznos tanácsok, tippek térkő vásárláshoz/

2014 február 25

A viacolor új lehetőségeket teremt környezetünk alakításában

A viacolor burkolatok új lehetőségeket teremtenek Önnek is környezete kialakításában

 A viacolor burkolattal ellátott kerti utak és pihenőhelyek nemcsak hasznos elemei lehetnek  kertjének, hanem magas díszítő értékkel is bírnak. Az autó beállóknál, járdáknál pedig  azért is ajánljuk, mert teljes mértékben újra felhasználhatóak.

A viacolor bármikor felszedhető és újra lerakható anyagveszteség nélkül, ha valamilyen okból (például csőtörés) meg kell bontani.

A viacolor térkövek nagy szín- és formai választékának köszönhetően mindenki megtalálhatja a neki leginkább megfelelőt.

Az egyik legkedveltebb színösszeállítás az őszilomb. Cikkünkben bővebben is olvashat róla:

 

2014 február 18

Mennyibe kerül a térkő lerakással együtt?

Önt már NEM érheti meglepetés térkövezésnél

 

Egy szép kerthez, házhoz ízléses térkő való.  A kiválasztás, megvásárlás, majd kivitelezés azonban sokszor nehezebb, mint elsőre gondolná. Cikkünkből megtudhatja, milyen egyéb költségekkel érdemes számolnia, ha térkövek vásárlása és lerakása mellett dönt:

Mennyibe kerül a térkő lerakással együtt?

 

 

2013 december 26

Beton burkolatok csúszásmentesítése

Beton burkolatok csúszásmentesítése

Szerencsére idén télen még nem sok dolgunk volt a beton burkolatra hullott hóval, és a ráfagyott jéggel, mégis jobb előre rákészülni a síkosság elleni védekezésre. Annál is inkább, mert az idokep.hu előrejelzése szerint január 6-án hózápor várható! Azon kívül, hogy a tároló mélyéről előkerítjük a hólapátot, még az útszóró anyagok kiválasztása és beszerzése is most aktuális, mert hózápor után hosszú lesz a sor a gazdaboltban.

2013 november 17

Térkő Tervezés

Térkő tervezés – a térkő stílus és színvilág kiválasztása a kivitelezés előtt

Általában az építkezés, vagy felújítás utolsó munkafázisa a térkövezés. Ilyenkor burkoljuk térkővel, vagy járólapokkal a kocsibeállót, a parkolót, a járdát, a teraszt és a kerti kiülőt. Ezeknek a burkolatoknak az élettartama több évtized, ezért nem lenne jó, ha nagyon elütne az épület stílusától, valamint a szín- és hangulat világától. Hacsak nem készült korábban design terv a teljes épületre, akkor a térkövezés előtt kénytelenek leszünk alkotni valamit, ami közel áll ehhez. Nevezzük e munkafolyamat végtermékét Térkő Design tervnek, ennek összeállítását 9 lépésben sikerült összefoglalni:

Térkő minőségi tanúsítványok
Részletek »


Hasznos tippek vásárlás előtt: Hogyan győződhetünk meg a térkő minőségéről?
Részletek »

Tartósan a legolcsóbban kínáljuk térkő termékeinket - szakképzett, tapasztalt partnereink segítségével komplett szolgáltatást nyújtunk - ingyenes szaktanácsadás.

Széles forma -, felület - és szín választék!