Térkő gyártó és forgalmazó

Térköveinken, térköveinkkel jól jár!

Térköveinken, térköveinkkel jól jár!

Blog /Hasznos tanácsok, tippek térkő vásárláshoz/

2016 március 8

Kavics-kert kialakítása járdalapok felhasználásával

– Hogyan tervezzünk és építsünk kavics-kertet járdalapokkal? –

A kiszáradt folyómederben találkozhatunk kicsi, közepes és gigantikus méretű kavicsokkal, amelyek a színkavalkád és az összevisszaság ellenére mégis szemet gyönyörködtető látványt nyújtanak. Ezt a hangulatot sokan szívesen látják viszont a kertben, persze modernebb, rendezett és könnyen karbantartható formában. A kavicsot faháncs helyett alkalmazhatjuk talajtakaróként, kitölthetjük vele a növények közötti területeket, vagy a járdalappal burkolt kerti utak melletti részeket, esetleg a kerti patak medrét, ha van. További tippek a kavics-kertekről a folytatásban:

2014 május 13

Kerti utak lépésközre helyezett járdalapokból (tipegőkből)

Járdalapok lépésközre helyezve

Amikor felázik a kert, néha akkor is muszáj közlekedni a felázott zöld-területen keresztül. A sáros cipővel aztán ki leszünk rúgva a lakásból, lehet pucolni a cipőt is és az előszobát is. Ráadásul a pázsit is kikopik azokon a részeken, ahol sokat mászkálunk. Ilyenkor célszerű a kikopott fű által jelzett nyomvonalat járdalapokkal burkolni, de nem feltétlen kell összefüggő, alappal rendelkező beton járda felületre gondolni. Barátságos, gyorsan kivitelezhető, és nem utolsó sorban olcsó megoldás, ha lépés közönként helyezünk el egy-egy járdalapot a kijelölt kerti nyomvonalon.

20 x 10 x 6 cm-es Pilis térkő Őszilomb mix színben most nettó 2520 Ft/m2, bruttó 3200 Ft/m2 áron.


Klassziko Tégla térkő Mediterrán színben most nettó 2520 Ft / m2, bruttó 3200 Ft/m2 áron.


Térkő akciók »

Térkő minőségi tanúsítványok
Részletek »


Hasznos tippek vásárlás előtt: Hogyan győződhetünk meg a térkő minőségéről?
Részletek »

Tartósan a legolcsóbban kínáljuk térkő termékeinket - szakképzett, tapasztalt partnereink segítségével komplett szolgáltatást nyújtunk - ingyenes szaktanácsadás.

Széles forma -, felület - és szín választék!