Térkő gyártó és forgalmazó

Térköveinken, térköveinkkel jól jár!

Térköveinken, térköveinkkel jól jár!

Blog /Hasznos tanácsok, tippek térkő vásárláshoz/

2016 május 31

Kert tervezési ötletek járdalappal burkolt teraszokra

– Hogyan tervezzük meg a kiskertet a járdalappal burkolt teraszon? –

Amikor a burkoló a helyére rakja az utolsó járdalapot is az épülő teraszon, akkor kezdődik a következő munkafázis: a balkonnövények kiválasztása, a legjobb elrendezés lerajzolása, és a kellékek megvásárlása. Tervezési tippek részletesen a folytatásban:

2016 május 17

Járdalappal burkolt terasz hőszigetelése

Milyen rétegrendet kövessünk járdalappal burkolt terasz hőszigetelése során?

A járdalappal burkolt teraszok sok esetben lakott helyiségek fölé kerülnek, ezért a megépítésük során a lapos-tető szerkezetekre vonatkozó előírásokat kell követni víz- és hőszigetelés szempontjából. A tervezés és a kivitelezés során vétett hibák miatt a terasz alatti helyiség fűtési költsége megnövekedhet, a hőhidak miatt vizesedés és penészedés következhet be, rosszabb esetben a helyiség beázhat, és a falról lepereghet a festék és a vakolat. A legújabb energetikai szabályozások alapján a vasbeton födém feletti rétegek hőátbocsátási tényezőjének olyan alacsonynak kell lennie, hogy a feladat csak egy min. 14 cm-es polisztirol-hab réteg hőszigetelési képességével oldható meg. Az elég vastag szigetelés után általában elég vékony járdalapoknak marad csak hely. Részletek a folytatásban:

2016 február 23

Vadászház hangulathoz illő lakberendezés, színvilág és kültéri járdalapok

– Milyen lakberendezés, színvilág és járdalapok biztosítják az igazi vadászház hangulatot? –

A vadászat és a természet szeretete mélyen gyökerezik a magyar emberekben. Sokunkhoz közel áll a vadászházak hangulata, amelyet az otthonunkba is szívesen becsempészünk, például földszínű kárpittal, kockás flanel takarókkal és párnákkal, agancs díszekkel és sok natúr fával. Lehet fokozni az érzést kandallóval, vagy cserépkályhával, esetleg szaunával. Otthon is velünk lesz a természet egy darabja, ha a teraszt földszínű járdalapokkal burkoljuk, és nagy lombú dézsás cserjékkel határoljuk körbe. További tippek a vadászház hangulat megteremtéséhez a folytatásban:

20 x 10 x 6 cm-es Pilis térkő Őszilomb mix színben most nettó 2520 Ft/m2, bruttó 3200 Ft/m2 áron.


Klassziko Tégla térkő Mediterrán színben most nettó 2520 Ft / m2, bruttó 3200 Ft/m2 áron.


Térkő akciók »

Térkő minőségi tanúsítványok
Részletek »


Hasznos tippek vásárlás előtt: Hogyan győződhetünk meg a térkő minőségéről?
Részletek »

Tartósan a legolcsóbban kínáljuk térkő termékeinket - szakképzett, tapasztalt partnereink segítségével komplett szolgáltatást nyújtunk - ingyenes szaktanácsadás.

Széles forma -, felület - és szín választék!