Térkő gyártó és forgalmazó

Térköveinken, térköveinkkel jól jár!

Térköveinken, térköveinkkel jól jár!

Blog /Hasznos tanácsok, tippek térkő vásárláshoz/

2016 augusztus 23

Térkövek körházhoz és homokzsák házhoz

– Térkő lerakási tippek a körházak és homokzsák házak építtetőinek –

A körház állítólag nyugtatja a lelket, de gyakorlatiasabb előnyei is vannak: földrengésbiztos, stabil, olcsó alapanyagokból és gyorsan megépíthető, általában jobb az energiahatékonysága, mint a kockaházaknak. Az építkezés során két dolog jelenthet komolyabb akadályt: a tetőszerkezet, és a ház körüli térkő burkolatok, amelyeknek valamennyire illene lekövetni a ház íveit. A körházak további előnyeit és hátrányait, valamint a térkő lerakás fortélyait a folytatásban részletezzük:

2016 augusztus 16

Családi ház keresés gyerekkel – a gyerekszobától a térköves udvarig

– Gyerekes családoknak milyen elrendezésű családi házat érdemes választani? (gyerekszoba, térköves udvar, …) –

A CSOK támogatást igénylő családok közül sokan keresnek most új építésű, vagy használt kertes házat. Vannak akiknél még csak tervben vannak a gyerekek, és vannak akik már a gyerekekkel együtt keresik az ideális otthont. A gyerekbarát elrendezésnek biztosan tartalmaznia kell gyerekszobát a zavartalan pihenéshez, és térkövezett udvart a szabadtéri programokhoz. További szempontok a választáshoz a folytatásban következnek:

2016 augusztus 9

Térkövezés előtti teendők a kertben

– Milyen kerti feladatokat fontos elvégezni a térkő lerakás előtt? –

Új építésű kertes házaknál rögtön a ház felépítése után jön egy újabb gyönyörű kihívás, a kert tervezése és megvalósítása. Egy modern kertet manapság nehéz elképzelni térkő burkolatok nélkül, és előbb-utóbb be is tervezi mindenki a térkövezést, inkább csak az a kérdés, hogy ki mikor engedheti meg magának az ezzel járó kiadásokat. De addig is, amíg összejön a pénz a térkő beszerzésére és beépítésére, érdemes végiggondolni, hogy mit hogyan fogunk elrendezni a leendő kertben, már jóval a térkő lerakás megkezdése előtt. A folytatásban ezt fogjuk részletezni:

.

.

.

2016 augusztus 2

Mennyi ideig tart a térkő lerakása?

– Milyen átlagos átfutási ideje van a térkő lerakásnak? –

A térkő beépítése nem kis rendetlenséggel és kényelmetlenséggel jár, nem csoda, hogy az emberek többsége szeretne minél előbb túl lenni rajta. A mai cikkünkben átnézzük, átlagosan mennyi idő alatt szokott elkészülni egy komplett ajánlat, és az ajánlat elfogadása után mennyi idővel lehet végre használatba venni az új térkő burkolatot:

.

.

2016 július 5

Tippek vízparti nyaraló vásárlásához, felújításához, térkövezéséhez

– Hol érdemes most vízparti nyaralót venni, esetleg felújítani és letérkövezni? –

A 2015-ös évben a nyaraló ingatlanok piacán is átlagosan 30%-kal nőttek az eladási árak a 2014-es árszinthez képest. Vannak arra utaló jelek, hogy 2016-ban tovább fognak emelkedni az árak, főleg a felkapottabb helyeken. A mai cikkünkben megnézzük hol tudunk vízparti nyaralót venni úgy, hogy maradjon pénz a felújításra, térkövezésre is. És ha már térkövezünk, segítünk a nyaraló hangulatához passzoló térkő kiválasztásában is:

2014 február 25

A viacolor új lehetőségeket teremt környezetünk alakításában

A viacolor burkolatok új lehetőségeket teremtenek Önnek is környezete kialakításában

 A viacolor burkolattal ellátott kerti utak és pihenőhelyek nemcsak hasznos elemei lehetnek  kertjének, hanem magas díszítő értékkel is bírnak. Az autó beállóknál, járdáknál pedig  azért is ajánljuk, mert teljes mértékben újra felhasználhatóak.

A viacolor bármikor felszedhető és újra lerakható anyagveszteség nélkül, ha valamilyen okból (például csőtörés) meg kell bontani.

A viacolor térkövek nagy szín- és formai választékának köszönhetően mindenki megtalálhatja a neki leginkább megfelelőt.

Az egyik legkedveltebb színösszeállítás az őszilomb. Cikkünkben bővebben is olvashat róla:

 

20 x 10 x 6 cm-es Pilis térkő Barna mix színben most nettó 1900 Ft/m2, bruttó 2413 Ft/m2 áron.


Klassziko térkő Őszilomb Vörös-sárga színben most nettó 1900 Ft/m2, bruttó 2413 Ft/m2 áron.


Térkő akciók »

Térkő minőségi tanúsítványok
Részletek »


Hasznos tippek vásárlás előtt: Hogyan győződhetünk meg a térkő minőségéről?
Részletek »

Tartósan a legolcsóbban kínáljuk térkő termékeinket - szakképzett, tapasztalt partnereink segítségével komplett szolgáltatást nyújtunk - ingyenes szaktanácsadás.

Széles forma -, felület - és szín választék!